Zvijezda se razišla sa četvoricom

U Gradačcu svjesni da su snovi o tituli gotovi

Zvijezda se razišla sa četvoricom

S. Mlaćo

Zvijezda je današnjim porazom od Travnika (1:3) na svom terenu i definitivno otpala iz utrke za prvo mjesto. Tim sa Banja Ilidže u drugom dijelu sezone igra zaista neprepoznatljivo, a to pokazuje i današnji poraz od Travnika, koji je već odavno siguran putnik za niži rang.

Da su u Zvijezdi svjesni da su ambicije o tituli prvaka završene, pokazuje i odluka čelnika kluba da se rastanu sa čak četvoricom igrača.

Naime, uoči današnjeg duela Gradačac su napustili Makedonac Ivan Ivanovski, Nemanja Đekić, Dženis Huseinspahić i Stefan Serdar.

Zbog povrede danas u kombinaciji nije bio ni Muharem Ćivić, a zbog navodnog nesporazuma sa klubom u izostao je i mladi Melvin Osmić.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

U narednom kolu Zvijezda će u goste Bosni iz Visokog.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Bego
Zvijezda nije mogla uci uspomoc trikova. Oni imaju jak kolektiv,ekipa igracki malo jace nego prosjecna.
5 0
disident7
Ma klub za stimanja utakmica kao i Travnik, vec su to prije radili kada je bilo 3-1 u Travniku dok su bili premijerligasi.
2 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi