Zvijezdi Tottenhama zviždao cijeli stadion, on odmah otišao u tunel: "Takav nam ne treba u klubu"

Ndombele u problemu

Zvijezdi Tottenhama zviždao cijeli stadion, on odmah otišao u tunel: "Takav nam ne treba u klubu"

Edmir Škorić

Tanguy Ndombele je možda odigrao posljednju utakmicu u dresu Tottenhama.

Ndombele je bio starter danas u pobjedi Tottenhama nad trećeligašem Morecambeom u FA kupu, a trener Antonio Conte iz igre ga je izvadio u 69. minuti.

Kada je Ndombele napuštao teren, čuli su se glasni zvižduci s tribina, koji su bili nezadovoljni i rezultatom u tom momentu, jer su Spursi gubili s 1:0, ali i partijom veznjaka.

Umjesto da ostatak utakmice posmatra sa klupe, Ndombele se odmah zaputio prema tunelu i odlučio je da propusti dio u kojem je Tottenham priredio preokret i došao do prolaza.

Inače, Ndombelea je baš prije ove utakmice Conte hvalio zbog predanog rada, ali s obzirom na njegovo ponašanje danas i reakciju navijača, nije isključeno da se ekspresno nađe na transfer listi.

"Takav nam ne treba u klubu", komentar je jednog od Tottenhamovih navijača na Twitteru, dok drugi dodaje da je Ndombele zreo za prodaju i da niko nije veći od kluba.

Top Komentari

snupi
Ako je on zvijezda ha, ha svasta od naslova.
2 1
Mirsad1705
Ndombele - šta li to znači na afrikanskom jeziku (barem nekom od njih)? Mkele mbembe znači žirafa (onaj koji jede zelene vrhove drveća), ndombele ne znam nekakav dembel možda (obzirom na igru).
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti