Zvučno napadačko pojačanje stiže u Crvenu zvezdu?

Reprezentativac Sjeverne Irske na meti Beograđana

Zvučno napadačko pojačanje stiže u Crvenu zvezdu?

Crvena zvezda je na najboljem putu da osvoji titulu u Srbiji, a da se to ne dogodi potrebno je pravo sportsko čudo.

Nakon završetka takmičenja u Superligi, Crvenoj zvezdi predstoji takmičenje u kvalifikacijama za Ligu prvaka, u kojoj Beograđani također imaju velike ambicije.

Iz kluba sa Marakane su poručili da će im za evropski podvig trebati jedan klasni napadač, kakav je po njihovom sudu Kyle Lafferty. Ovaj 28-godišnji napadač je ugovorom vezan za Norwich, ali nastupa na posudbi za turski Rizespor.

Lafferty je bio jedan od vodećih strijelaca nedavno okončanih kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, te najzaslužniji za historijski plasman svoje reprezentacije na ovo takmičenje.

Srbijanski mediji pretpostavljaju da bi Lafferty u Crvenu zvezdu mogao stići na jednogodišnju posudbu, po sličnim uvjetima kakve trenutno ima u Turskoj.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.