11

Komentari (11)

2323
Boli nas ona stvar za koga ce igrati.....nepoznat lik totalno....
Zgembic
Jadan je onaj koji Ne igra za zemlju svojih roditelja.
BogatiDijasporac
Glupost. Neko ko je rodjen u Francuskoj, tamo odrastao, prosao omladinske selekcije Francuske, je po tvojoj logici jadan, ako ne zaigra za Obalu Slonovace odakle su mu roditelji izbjegli da bi imali bolji zivot u Francuskoj? E logike u p.m.
Hzhzhzhzhzhzhzhzhzhzzhzh
Pricas gluposti cuj jadan je ko ne igra na drzavu svojih roditelja
rabodimis
@BogatiDijasporac Kako nije jadan ? Moze birat koji god klub zeli na svijetu, al samo su*cima i glistama moze past na pamet da se odreknu svoje domovine.. Moze se francuz rodit na Marsu, 5-10 generacija da se izmjenja, al on ce i dalje bit francuz.. To sto ti pricas moze bit izgovor samo za amebe.. Je*es braca logiku koja se prilagodjava tvojim licnim potrebama i koja ti sluzi samo ko izgovor.. To nije logika to je "prica za gliste", samoopravdanje za jadne pobjegulje, beskicmenjake.. Pusti suplju.. Sve one poput ibrahimovica na ku*ac nabit, hladno i bez pardona.. ako kad dodju opet nedo Bog u BiH-a, da im bude sto neprijatnije..
BogatiDijasporac
@rabodimis Bojim se da ograničen. Nemoj zamjeriti jarane.
rabodimis
@Milfhunter Postoji i ljudsko dostojanstvo, ponos, odgovornost.. Stvorili su ga majka i otac, u Norveskoj SAMO trenira, to sto ga je nuzda natjerala da trazi bolji zivot ne znaci da on vise nije Kosovar.. Mogu ja zivjet bilo gdje na svijetu, naucit svasta sa svih strana al cu vazda bit Bosanac i Hercegovac.. Ponosni.. Gliste nek se savijaju i prilagodjavaju, jbga, mora i to neko radit.. ;)
rabodimis
@BogatiDijasporac Bojim se da i u 2021-oj postoje izdajnici i pizde.. Je*o izgovore i opravdanja.. Drago mi je sto nisam kao ti i drago mi je sto ne shvatam zivot kao ti.. Nemoj ti menu zamjerit al tacno me ku*ac boli kakvo ti misljenje imas jer ga u sustini i nemas, navikao si da se savijes i prilagodis svemu.. Od tebe to nije uvreda, nema potrebe da ti bilo sta zamjeram a nisam ti vala ni "jaran".. Tako da, opusteno, samo ti napisi, olaksaj sebi.. ;)
Hzhzhzhzhzhzhzhzhzhzzhzh
Oko cega se vi raspravljate.. Boli me ku rac za koju ce reprezentaciju igrat sretno im gdje god igrali ako je rodjendan u etiopiji a ima nesto sa bih nek igra za etiopiju,imamo mi igraca kvalitetnih i u nasim ligama samo savez da ulozi nesto u ovaj nogomet.
BogatiDijasporac
@rabodimis U kojem ti stoljeću živiš, majke ti? Teritorijalno gledano, više od pola BIH istu ne doživljava kao svoju, a ti bi da ismijavaš Albance? Gotovo 50% stanovnika BIH ne navija za BIH. I ti mene nazivaš izdajnikom? Hvala Bogu pa nemamo isti pogled na život, da imamo, bio bih nažalost sličan tebi. Ograničen k'o balkon. Ja da se savijam kao ti i tebi slični, ostao bih u BIH da me kara SDA, evo već 25 godina. Jbt, jako vam mišljenje. Ovako sam vam svima rekao **** You i zatvorio vrata. Sad uživam u svakoj sekundi svog života.
rabodimis
@BogatiDijasporac Ti si u tih 50%, nista se ne sekiraj.. racunali smo te.. ;) Eh za tih 50% me ***** boli, uopste me ne interesuju, samo me malo nervira sto se predstavljaju kao "pametni", fol glume naku gospodu a obicno rede sve ono sto nece niko ziv.. Obicno ih mos je*at samo im daj sta kvalitetno, takav im karakter, prodane duse.. Naravno da se ti i savijas i povijas kako "sef" kaze, nema potrebe da lazes, znamo odlicno da nasi inzinjeri obicno doguraju do vozaca autobusa vani, ti odlicno znas da suplja prica kod njih ne prolazi, zato dodjes ovdje na ss.ba da malo kakis i da se osjetis zivim.. BiH-a nije politicka stranka papak, ako si vec rekao to sto si rekao, goni se u pm sto nas smaras ? Potrebno ti je opravdanja il neka pohvala posto tamo ne postojis ? Uzivaj braca u novoj domovini, mani se nas.. Ti ne mozes slicit meni kao ni ja tebi.. Ti si prodana dusa, nesto ko ulicna dzukela, ko ti vecu kosku baci ti ides tamo.. Ja sam sve suprotno, ko mi baci kosku ja ga pogodim sa njom u glavu, papak.. PS Vidim spominjes francuze a ne spominjes da bi oni radije poginuli nego rekli nesto protiv Francuske ili je nedo Bog poput tebe ostavili nekoj politickoj stranki na izvolite, a oni "pametno" pobjegli dok neko drugi sve ne uredi.. Uzalud se pravdas i peres ti si za citav svijet niko i nista, samo si nekad prije 25 godina u BiH-a postojao kao covjek.. Zato pratis sve zivo o BiH-a.. Mozak mozes prevarit al srce nikad.. ;)
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti