Crvena zvezda nije dozvolila iznenađenje protiv Splita
FOTO: ABA liga/Đorđe Kostić

Siguran trijumf Beograđana

Crvena zvezda nije dozvolila iznenađenje protiv Splita

H. Zilić

Za razliku od Partizana koji je poražen u Zadru (84:68), košarkaši Crvene zvezde nisu dozvolili iznenađenje u 13. kolu ABA lige na domaćem terenu protiv ekipe Splita. Zvezda je večerašnji meč igrala u Železniku jer je dvorana u Beogradu bila zauzeta.

Crvena zvezda je goste iz Hrvatske savladala rezultatom 89:67. Od početka meča Zvezda je bila konstantno u vodstvu, a ta prednost se povećavakla z minute u minut.

Sva četiri perioda pripala su domaćim košarkašima, a gosti osim časnog poraza nisu večeras mogli više.

Beogradski tim je bio raznovrstan večeras u napadu što raduje pred mečeve u Euroligi, a posebno navijače Zvezde raduje partija Tobeya.

Reprezentativac Slovenije je večerašnji susret završio sa 24 poena i šest skokova i bio je prvo ime u pobjedničkom timu.

Kod Crvene zvezde izdvojio se i Mitrović s odličnom rolom od 14 poena, šest skokova i tri asistencije.

Oglasi

Split je imao raspoloženog Shortersa koji je ubacio 17 poena, Perković je dodao 11, a dvocifren je bio i Vuko sa deset poena.

Crvena zvezda je lider na tabeli s omjerom 12-1, a Split je trenutno na 11. poziciji s omjerom 4-9.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

ABA liga, 13. kolo:

Crvena zvezda - Split 89:67

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi