Zvonimir Ivišić iz Viteza srušio Partizan u Beogradu
FOTO: ABA liga/Dragana Stjepanović

Noć karijere

Zvonimir Ivišić iz Viteza srušio Partizan u Beogradu

H. Zilić

Košarkaši Studentskog Centra iz Podgorice priredili su veliku senzaciju u četvrtfinalnoj seriji play-offa ABA lige. Podgoričani su napravili brejk i savladali Partizan u Beogradu rezultatom 84:83.

Ovim trijumfom Studenstki centar je došao u situaciju da se bori za plasman u polufinale pred domaćom publikom, a Partizan je tako natjerao da proba doći do majstorice koju sigurno nije planirao u ovoj seriji.

Pobjednička ekipa dobila je i svog junaka večeras.

Riječ je o momku rođenom u Bosni i Hercegovini, tačnije Vitezu.

Zvonimir Ivišić 19-godišnji centar visok 219. cm bio je noćna mora za četvrtfinaliste Eurolige.

Ivišić je susret završio sa double-double učinkom od 22 poena i 13 skokova i bio je junak Podgoričana, a interesantno to je sve uradio za 23 minute provedene na parketu.

Oglasi

Pored Zovnimira u ekipi igra i brat Tomislav Ivišić koji je večeras imao četiri skoka i jednu asistenciju.

Riječ je o braći iz Viteza koji su kao klinci otišli u GKK Šibenik.

U gradu legendarnog Dražena Petrovića pokazali su svoj talenat, što nije promaklo timu iz Podgorice koji je poznat da daje šansu mladim igračima na seniorskoj sceni.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

Tako su braća Ivišić već kao tinejdžeri osjetili seniorsku regionalnu košarku na najvišem nivou, a Zvonimir je večeras imao svoju noć.

Vjerovatno noć karijere koju će dugo pamtiti, ali i prepričavati. Ostat će zapisano da je momak iz malog Viteza srušio veliki Partizan u srcu Beograd.

Top Komentari

BAKIRFREESTYLE
Novi nurkić
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti