ABA liga se oglasila povodom neodigrane utakmice Budućnost - Zvezda

Niša konkretno nisu saopštili

ABA liga se oglasila povodom neodigrane utakmice Budućnost - Zvezda

E. Škorić

Vodstvo regionalne lige oglasilo se kraćim saopštenjem za javnost.

Meč u Morači trebao je biti odigran danas od 18 sati, ali iz sigurnosnih razloga KK Crvena zvezda odbio je putovati u Podgoricu.

U saopštenju se ne navodi da je utakmica pripala domaćima službenim rezultatom 20:0, niti da će utakmica biti odigrana u nekom drugom terminu.

"Utakmica 13. kola ABA lige između Budućnosti i Crvene zvezde zakazana za 30. decembar 2019. u 18 časova nije odigrana u ranije predviđeno vrijeme jer se ekipa Zvezde nije pojavila na terenu u SC Morača. Javnost će biti blagovremeno obaviještena o svim daljim koracima ABA lige u vezi sa ovim slučajem", saopšteno je na sajtu regionalnog takmičenja.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

Ipak, smatra se da će ABA liga na kraju Budućnosti dodijeliti pobjedu rezultatom 20:0.

Top Komentari

madr1dist4
Sve osim 20:0 i oduzimanja boda Zvezdi bilo bi nepravda
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti