Sudije su večeras u Morači podbacile loptu, ali na parketu je bila samo jedna ekipa

Zvezda nije došla

Sudije su večeras u Morači podbacile loptu, ali na parketu je bila samo jedna ekipa

E. Škorić

Utakmica Budućnosti i Crvene zvezde zvanično je prekinuta bez odigravanja, javljaju podgoričke Vijesti.

Zvezda je odbila putovati u Podgoricu na meč ABA lige, pa su sudije samo simbolično u 18 sati podbacile loptu.

U tom su trenutku na parketu bili samo igrači Budućnosti, pa je meč prekinut i bit će vjerovatno registrovan u korist domaćina.

"Odložili smo put jer su se u Podgorici dešavali događaji koje smo vidjeli. Nismo željeli da pravimo dodatnu atmosferu i da učestvujemo u tome. Do nas je stigao dopis u kom je navedeno da će biti 7.500 navijača i da će svi biti identifikovani, kao i da će svako snositi poslkedice za ono što uradi", istakao je predsjednik Zvezde Nebojša Čović, dodavši:

"Ne može se isključiti mogućnost eventualnog incidenta na nacionalnoj osnovi usmjerenog ka igračima i stručnom štabu srpskog kluba. Meta mogu biti i simpatizeri Zvezde, bilo da se radilo o navijačima iz državljanima Crne Gore", citirao je Čović.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

ABA liga još uvijek se nije očitovala o ovom slučaju.

Top Komentari

user85
Vlaška posla!
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi