Službeno potvrđeno da li će igrati Budućnost i Zvezda

Donesena odluka

Službeno potvrđeno da li će igrati Budućnost i Zvezda

S. Grebović

Zbog političkih turbulencija koje ovih dana potresaju Crnu Goru, pod znak pitanja je došlo odigravanje utakmice između Budućnosti i Crvene zvezde.

Nemiri širom zemlje su uslijedili nakon što je vlada Crne Gore izglasala Zakon o slobodi vjeroispovjesti, koji nije dobro prihvaćen od strane srpskog stanovištva koje živi u ovoj zemlji.

Gosti su se jutros zaputlili put Podgorice, ali su u posljednjem trenutku napustili avion pa je putovanje na kraju otkazano.

RTS navodi da se iza ovog poteza krije manjak čvrstih garancija za potpunu sigurnost u Podgorici te je iz bezbjednosnih razloga odlučeno da se let odgodi.

Iz redova šampiona ABA lige stiže vijest kako od utakmice neće biti ništa i da će KK Crvena zvezda danas od 16.30 održati press konferenciju povodom ove utakmice.

Podsjetimo, finalna serija playoffa u kojem su igrale ove dvije ekipe prošle sezone obilježili su veliki nemiri na tribinama u svakoj od pet utakmica, a na kraju su više razloga za zadovoljstvo imali Beograđani koji su slavili rezultatom 3-2.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

Ostaje da vidimo da li će čelnici ABA lige prihvatiti ovu odluku, a kao jedna od opcija spominje se i ta da susret bude službeno registrovan rezultatom 20:0 u korist Budućnosti.

Meč bi trebao biti odigran večeras od 18 sati u dvorani Morača koja je danima unaprijed bila rasporodata.

Top Komentari

Mikidk
Usrali se cetnici
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi