Željko Obradović trener godine u ABA ligi
FOTO: ABA liga

Dobio najviše glasova

Željko Obradović trener godine u ABA ligi

H. Zilić

Regularni dio ABA lige je završen i biraju se najbolji pojedinci.

Titula koja svakako izaziva dosta pažnje je titula za najboljeg trenera sezone, a ona ide u ruke legednarnog Željka Obradovića.

Obradović je ove sezone u ABA ligi Partizan odveo do play offa sa druge pozicije, a ujedno je i sezona njegovog povratka u regionalnu košarku.

Popularni Žoc je dobio najviše glasova od strane medija, novinara i trenera te ponio ovu vrijednu titulu.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

KK Partizan head coach Željko Obradović has been voted the Coach of the 2021/22 AdmiralBet #ABALiga season! Congratulations! * According to the votes by head coaches, media and fans More at: aba.tips/2hk

Posted by AdmiralBet ABA League on Tuesday, April 26, 2022

Ovome dodajmo da Obradović pomenutu nagradu preuzima od Dragana Bajića koji je prošle godine isto priznanje dobio kako trener Igokee.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi