6

Komentari (6)

pjanke.sa
Moj Adise, da nisi malo previse zakopitio? Polako jadan i ne bio, sad slijedecu utakmicu gubis sa 100 razlike jer svi kontaju da si ti dobro ekipu poslozio. Polako! Moramo li biti ovako neobrazovani i naduti kad pobijedimo a kad izgubimo, hebiga odes dodje samo drugi. Nemamo nikakve kolektivne odgovornosti.
rauber_bh
Volio bih da grijesim, al ovaj nije prošo pored trenera, selektora! Brz obzira na sve treba se boriti sa onim što imaš na raspolaganju pokušat dobit još koju utakmicu i makar jednu na prvenstvu.
Ajax11
Moj Adise sto ti trebaju ovakve izjave?!
senja
Bravo kralju. Crna Gora je zaboravljena. Bila je to tek prva takmičarska utakmica sa novim selekotrom, sa Nurkićem. Ali već ova druga pokazuje za šta smo sposobni. Odličan trener, i samo da ovako nastavi. Ispraviće se i ostale greške. Bitno je samo da se vidi napredak.
King_Kenny
...imao covjek 2 pripremne utakmice nakon preuzimanja reprezentacije,a ne bi ni to da Estonci nisu bili gospoda pa nam platili sve troskove...kako ces spremiti reprezentaciju sa 2 utakmice?...jos kad dodamo da su osim Nurkica,Muse i Robersona svi ostali prosjecni i ispodprosjecni igraci,moze se samo skinuti kapa Adisu za ovu pobjedu...ljudi nisu svjesni koga smo mi pobijedili sa ovim ogranicenim rosterom,to su igraci svjetske klase...
rl9_barca
Molim iz sport sport..ba da prenesu i vijest francuskog selektora
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.