Grad je na nogama: Stigao je LeBron James!

Čeka se odluka

Grad je na nogama: Stigao je LeBron James!

Midhat Šljivak

LeBron James odlučio je ovog ljeta postati slobodan igrač.

Prva zvijezda NBA lige vjerovatno će po drugi put napustiti redove Cleveland Cavaliersa, a u narednim danima će odlučiti gdje nastavlja karijeru.

Glavni favorit za njegovo dovođenje su Los Angeles Lakersi. Tim iz Grada Anđela čini sve kako bi potpisao LBJ-ja, a radost navijača ovog tima od danas je još veća.

James je stigao danas u Los Angeles. Nije se uspio sakriti od novinara, a mnogi su protumačili kako je ovo znak da će LeBron potpisati sa Lakersima.

Međutim, slavni košarkaš je vlasnik i nekoliko kuća u ovom gradu. Često boravi van sezone u Los Angelesu i vjerovatno će odavde objaviti ime novog tima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti