"Zdravo LeBrone, znam da je već ponoć, ali..."

Stvar je postala preozbiljna

"Zdravo LeBrone, znam da je već ponoć, ali..."

E. Škorić

Prvi je juli, a to znači da je LeBron James slobodan igrač i sam će odlučiti gdje nastavlja karijeru.

James je u Clevelandu ostao bez titule, ali način na koji je izgubio finale od Golden State Warriorsa pomalo ga zabrinjava i vjerovanto je u glavi već donio pravu odluku.

Nadanja svih u Clevelandu je da će James ostati, ali sve je jača priča o Jamesovom Dream Teamu u Los Angeles Lakersima, gdje bi mu se mogao priključiti i Kawhi Leonard.

Stvar je za Cavse i više nego ozbiljna, a najbolje tome svjedoče navodi američkih medija da je generalni menadžer Clevelanda Koby Altman razgovarao s Jamesom i njegovim agentom Richom Paulom u ponoć, baš kada je počeo mjesec juli.

Je li njegov kasni potez nešto promijenio, saznat ćemo vjerovatno vrlo brzo, ali milion jei zvora koji kažu da LBJ nema potrebu da gubi vrijeme u Clevelandu i želi nove izazove i tim koji može da parira Durantu, Curryju, Greenu i Thompsonu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi