Alimpijević: Pozivam navijače iz Republike Srpske da nas podrže

Pred gostovanje u BiH

Alimpijević: Pozivam navijače iz Republike Srpske da nas podrže

S. Mlaćo

Košarkaši Crvene Zvezde u narednom 21. kolu ABA lige u goste će bh. prvaku Igokeu. Zvezda je svakako veliki favorit u tom meču, ali sigurno je da se Igokea neće lako predati. 

Svjestan toga je i trener Zvezde Dušan Alimpijević koji je govorio pred ovaj meč za klupski sajt.

"Naši ciljevi se znaju, tako da su predstojeće dvije utakmice u regionalnoj ligi od najveće važnosti jer smo dosta toga podredili da ostanemo na prvom mestu. Ova utakmica nam dolazi u dobrom trenutku nakon važne pobede nad Unikahom koju smo dobili agresivnom odbranom i nakon koje nam je svakako naraslo i samopouzdanje", jasan je Alimpijević.

Upozorio je svoje igrače na Igokeu.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

"Igokea je promijenila strance, ali trener je tu dugo, igrači su iskusni, igraju dobru košarku. Ipak, spremni smo da odigramo dobru utakmicu, pozivam naše navijače kojih ima puno u Republici Srpskoj da dođu i da nam pruže podršku koja će nam značiti mnogo".

Meč između Igokee i Crvene Zvezde igra se sutra od 21 sat.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi