7

Komentari (7)

Zoilomas
Jarane ovo se desilo prije tri sedmice
snupi
Ovo bi trebalo biti normalno.Lijepo i za primjer ovim nacionalistima. A neka pije kome sta odgovara.Ljude treba samo dijeliti na dobre i lose.
user1583752673
Sto ih je lijepo vidjet skupa
LOLLOL
Bespotreban komentar Dragica o ratu osim ako ga nisu pitali, a inace druzi se phsti rat iz tvojih usta covjece. Sta ce onda ostali primitivci ako ti spominjws rat non stop
Coru
Nema komentara, cim je Sloga, bez svadze, to neodgovara ovim jadnicima sto ostavljaju nacionalisticke i politicke Komentare po sportskoj stranici.
Penderinos
Neće nas Nurk rakije i Mitra, to su ovi Srbi organizirali
K79
Trebaš provjeriti koju je pjesmu Nurk do skora sluso na zagrijavanju ! Al to je stvar njegovog ukusa i kako kažu o tome se ne raspravlja
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.