Klub na začelju tabele, a navijači napravili atmosferu za pamćenje

Pokazali ljubav prema klubu

Klub na začelju tabele, a navijači napravili atmosferu za pamćenje

H. Zilić
Teme:

U toku je duelu 29. kola košarkaške Eurolige između Aseval i Efesa koji domaćini puno rezultatski ne znači jer imaju očajnu sezonu iza sebe.

Asvel je na 17. mjestu s omjerom 6-22, dok se Efes bori za plasman u play.off i na omjeru su 12-16.

Bez obzira na loša izdanja, Asvel ima sjajnu podršku svojih navijača.

I večeras su još jednom pokazali vjernost prema svom klubu i napravili scene za pamćenje u dvorani. Sigurno slike koje će obilaziti košarkaški svijet.

Asvel je puno ulagao u ekipu, napravili su odličan marketing posljendjih sezona, prvi čovjek kluba je Tony Parker, ali izostali su rezultati.

Oglasi

U prvenstvu Francuske su također daleko od idealnih rezultata pa će ovo ljeto sigurno donijeti dosta promjena u ovom francuskom klubu.

Sa druge strane Efes igra jednu od slabijih sezona posljednje vrijeme u Euroligi.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

Bivši prvak Evrope se doveo u nezavidnu poziciju, a ako ostanu bez play-offa to bi za njih bila katastrofa i tek onda bi se alarmi u klubu dobro upalili.

Turskoj ekipi ni večeras u Francuskoj ne ide dobro, pa bi u finišu regularnog dijela Eurolige mogli biti u velikim problemima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti