Asvel trojkom Taylora šokirao CSKA

U Villuerbanneu pao prvak Europe

Asvel trojkom Taylora šokirao CSKA

Trojkom Jordana Taylora 13 sekundi prije kraja francuski Euroligaš Asvel pobijedio je večeras aktualnog prvaka Europe, momčad CSKA rezultatom 67:66.

Novajlija u Euroligi nastavlja s odličnim partijama na svom parketu, ovaj put za pojas su zatakli skalp ni manje ni više nego onog europskog prvaka. 

Dobro se domaća momčad snašla u tvrdoj utakmici, nakon lošije prve četvrtine sve su nadoknadili u drugoj i na veliki odmor otišli s 3 poena viška. Nastavio se rat obrana i u drugom poluvremenu no ipak su Moskovljani na kraju imali sve u svojim rukama i uspjeli prosuti +4 u zadnjoj minuti.

Junak je bio spomenuti Taylor s trojkom 13 sekundi do kraja a napad za pobjedu iz step-back šuta za CSKA promašio je Mike James. Uz Taylorovih 14 poena najbolji kod domaćih bio je Lomazs s 15 koševa. 

Potražite više informacija na temu Euroleague:

Tragičar Moskovljana James je zabio 14 koševa. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi