Bajić: Emotivne izjave su očito doprle do košarkaša

Trener Igokee konačno zadovljan

Bajić: Emotivne izjave su očito doprle do košarkaša

Košarkaši Igokee ostvarili su pobjedu u utakmici 10. kola ABA lige.

Igosi su nakon serije od nekoliko poraza pobijedili Cibonu rezultatom 91:66, a ovo im je bio tek prvi trijumf na gostujućem terenu.

Konačno je razlog za zadovoljstvo imao i Igokein trener Dragan Bajić koji je nakon utakmice, između ostalog, kazao da su mladi igrači nosili tim.

"Čestitam mojim momcima na dobro odigranoj utakmici i zasluženoj pobjedi. Psihološki nije lako raditi s timom koji ima devet poraza i koji je četiri utakmice izgubio na jednu loptu. Na prošloj sam konferenciji bio malo emotivan po pitanju izjava, a očigledno je to doprlo do njihovih glava. Bili smo u grču i nismo se opustili prvo poluvrijeme, međutim, drugo je poluvrijeme bilo briljantno. Proradili su nam i šut i samopouzdanje", kazao je Bajić, pa potom dodao:

Potražite više informacija na temu ABA liga:

"Želim pohvaliti i četvoricu mladih igrača, Talića, Kočića, Ilića i Simeunovića, koji su dali veliki doprinos i uzeli veliku minutažu. Sad tek trebamo nastaviti, samo da nas zdravlje posluži."

Igokea se u regionalnom takmičenju nalazi tek na desetoj poziciji sa samo dvije ostvarene pobjede.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi