Trener Igokee brutalno izvrijeđao igrače: Imaju hrane i dobrih para, a samo to ih zanima...

Bajić nije štedio košarkaše

Trener Igokee brutalno izvrijeđao igrače: Imaju hrane i dobrih para, a samo to ih zanima...

M. Šljivak

Igokea je danas u 9. kolu ABA lige poražena na domaćem terenu od Mega Bemaxa rezultatom 72:69.

Klub iz Laktaša ponovo je odigrao veoma lošu partiju i upravo protiv njih Mega je prekinula niz od pet uzastopnih poraza.

Trener Igokee Dragan Bajić nakon meča je bio izuzetno bijesan i nije birao riječi kojima će opisati svoje igrače.

"Ovo je grupa razmaženih derišta. Uljukali su se. Imaju hrane i dobrih para i samo ih to zanima. Šutio sam mjesec dana, ali više neću. Što se tiče njihove profesionalnosti i odnosa prema igri, toga nema nigdje. Morao sam na ovaj način da im priđem, jer se klub nalazi u teškoj situaciji", rekao je Bajić i dodao je:

Potražite više informacija na temu ABA liga:

"Evidentno je da do njih ništa ne dopire. Ne poštuju drugarski pristup i interesuje ih samo novac. Neodgovorni su i mogu da kažem da u svojoj karijeri nisam radio sa ovakvim igračima".

Igokea je pretposljednji tim ABA lige sa omjerom od jedne pobjede i osam poraza, koliko ima i posljednji Zadar.

Promo

Top Komentari

Honduras
dovedi Šibalu hahah legendooooooo
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi