Bajić ostaje na klupi Igokee

Potvrđeno

Bajić ostaje na klupi Igokee

S. Mlaćo

Igokeu će i u naredne tri sezone sa klupe predvoditi Dragan Bajić.

Dogovor je postignut te u bh. klubu vjeruju da su napravili pravi potez.

"Dragan Bajić nastaviće da vodi ekipu Igokee naredne tri godine, vjerujem uspjesno kao i do sada! Cilj je ulazak u FIBA, kontinuitet u ABA ligi kao i dodatna angažovanost na afirmaciji mladih igrača”, napisao je Igor Dodik, generalni menadžer Igokee.

U Igokeu su sada u potrazi za pojačanjima, a špekuliše se da će stići nekadašnji 10.pik NBA drafta Brandon Jennings.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Ovaj 30-godišnji košarkaš iza sebe ima 555 nastupa u regularnom dijelu sezone u NBA ligi uz sjajan prosjek od 14,1 poena i 5,7 asistencija po meču, što su i više nego respektabilne brojke. Odigrao je i 25 playoff utakmica, a dobro je upoznat i sa evropskom košarkom budući da je nosio dresove rimske Lottomatice i ruskog Zenita na početku svoje karijere.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi