Bajramović: Očekujem pobjedu bez obzira na sve

Sparsi dočekuju Slobodu

Bajramović: Očekujem pobjedu bez obzira na sve

E. Čaušević

Košarkaši Sparsa sutra igraju na domaćem parketu protiv Slobode u okviru 14. kolo košarkaške Lige 12 BiH.

Trener sarajevske ekipe Mensur Bajramović kazao je da je tuzlanska Sloboda ekipa sa velikom tradicijom, te da ih očekuje teška utakmica.

"Sloboda se ove sezone nalazi u rezultatskoj krizi, ali to je ekipa koja ima veliku tradiciju i koja dosta godina igra kvalitetnu košarku. Analizirali smo njihovu igru i kvalitet i pripremamo se za utakmicu. Ako ispunimo dogovor vjerujem da ćemo doći do pobjede", rekao je Bajramović.

Bajramović je dodao da se u ekipi itekako osjeti izostanak povrijeđenog Dalibora Peršića, te da će Sparsi njegovim povratkom mnogo dobiti.

Trener Sparsa dodao je da imaju puni respekt prema Slobodi, te da će tako pristupiti sutrašnjoj utakmici u Skenderiji.

"Došlo je do velike promjene obima rada i to je uvijek tako kada dođe novi trener. Ne igramo u najboljoj formi, ali očekujem pobjedu sutra bez obzira na sve", dodao je Bajramović.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Utakmica 14. kola Lige 12 između Sparsa i Slobode igra se sutra od 17 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.