Gajić: Na pauzu otići u pobjedničkom duhu

14. kolo košarkaške Lige 12

Gajić: Na pauzu otići u pobjedničkom duhu

Endin Čaušević

KK Spars u okviru 14. kola Lige 12 sutra u Skenderiji igraju protiv tuzlanske Slobode.

Košarkaš Sparsa Nikola Gajić na današnjoj press konferenciji kazao je da spremni dočekuju sutrašnju utakmicu, te da se nada da će igrači ispraviti greške koje su pravili u porazu protiv Širokog.

"Pripremili smo se za Slobodu i znamo odakle nam prijeti najveća opasnost. Cilj nam je da sutra slavimo u Skenderiji i da na ovaj mali odmor odemo u pobjedničkom duhu. Dosta smo griješili u prošloj utakmici protiv Širokog, ali dati ćemo sve od sebe da to ispravimo", rekao je Gajić.

Košarkaš Sparsa prošle sezone nastupao je u ekipi tuzlanske Slobode. 

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

"Većina momaka je ostala u ekipi od prošle sezone. Najveća opasnost je Hasanić, ali ne znamo hoće li igrati jer je povrijeđen trenutno. Oni će sigurno skupiti redove i odigrati najbolje što mogu. Ipak, mi se trebamo brinuti o sebi, a ne o njima", dodao je Gajić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.