Trener Bosne Royal

Bajramović: Ovi momci su me večeras učinili ponosnim

Zahvaljujući pobjedi 71:67 protiv Sparsa, Bosna Royal je osvojila 3. mjesto u prvenstvu i plasirala se u ABA Ligu 2 u kojoj će i naredne sezone predstavljati Bosnu i Hercegovinu.

Trener Bosne Royal Denis Bajramović je nakon završetka susreta bio veoma zadovoljan zbog pobjede, a iskoristio je priliku i da čestita svojim košarkašima na velikom zalaganju.

"Kapa do poda mojim momcima, predsjedniku i svima u klubu. Svi imaju velike zasluge za ovaj rezultat. Mogu reći da su me večeras učinili ponosnim čovjekom", rekao je Bajramović, te nastavio:

"Zaslužili smo ovu pobjedu. Kontrolisali smo utakmicu, a na kraju nas je spasio O'Brien kojeg nije bilo čitav meč, a onda se na kraju pojavio i proradio. Još jednom, kapa do poda mojim momcima".

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Bosna je protiv Sparsa slavila sa 2:1 u seriji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi