Barcelona dobija veliko pojačanje?
Foto: EPA

Dolazi Mike James?

Barcelona dobija veliko pojačanje?

Midhat Šljivak

Košarkaški klub Barcelona mogao bi uskoro dobiti veliko pojačanje.

Katalonski klub zainteresovan je za angažovanje 27-godišnjeg playmakera Mikea Jamesa, koji je nedavno dobio otkaz u dresu Phoenix Sunsa.

Iako je James pružao jako dobre partije, tim iz Arizone je odlučio da mu uruči otkaz. Ipak, ne bi trebao da dugo čeka novi klub jer već na stolu ima ponudu Barcelone.

Ako je prihvati, Jamesu će ti boti povratak u Evropu, gdje je proveo većinu profesionalne karijere. Počeo je u Zagrebu, igrao je u Izraelu, a od poznatijih timova nastupao je za Laboral i Panathinaikos.

Potražite više informacija na temu ACB liga:

Svakako da bi ovaj sjajni košarkaš bio veliko pojačanje za Barcelonu koja na sve načine pokušava da nađe idealnog playmakera za ostatak sezone.

James je igrao odlično u dresu Sunsa. Nastupio je u 32 utakmice i prosječno je po meču ubacivao 10.4 poena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi