10

Komentari (10)

epa
odlicna kosarka prije svega Real se izvukao u 3/4 razbio barcu kao ona njih u 2/4 i real usao bolje u 4/4 uglavnom utamica bila vrijedna gledanja kao i drugi par.. nisu djaba ovo 4 kluba najbolja u evropi...
Śmeker007
Nisu dzaba mislis ili ? ;-)
Goran86
U kosarci isto u finalu...jak je Real Madrid
Mirsad1705
Aha, eto vidim biće i u finalu lige šamp(i)ona i u rukometu. Jak je taj Real, još da mu daju bolje sudije, da ga malo poguraju, imali bi oni i svoj tim u formuli 1... HA HA HA!
Goran86
@Mirsad1705 Nogomet i Kosarka su manje bitni od rukometa
kurjak
@Mirsad1705 Ne znam čemu tolika mržnja prema Realu.Ne navijam ni za koga u Evropi gdje ne mogu svaki vikend pogledati utakmicu,bilo koji sport da je u pitanju,ali statistika kaže da su najbolji na svijetu i to treba poštovati.A to sa sudijama je razmišljanje adolescenta.
ubnt
Kako teska godina za navijace barce.
emial766
Kakimo se na njih. Gnjida od kluba
Goran86
Slavi se pobjeda u El Klasiku ko titula LP
anelsarajlic1
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.