Košarkaš Sparsa

Bašić: U Mrkonjić Grad idemo da prekinemo negativnu seriju

Košarkaše Sparsa u 15. kolu prvenstva Bosne i Hercegovine očekuje težak ispit u Mrkonjić Gradu.

Sarajevski tim će odmjeriti snage sa ekipom Mladosti, što će biti i derbi ovog kola.

"Očekuje nas jedna veoma teška utakmica protiv ekipe Mladosti, koja ove sezone ima jako dobru ekipu. Posebno su dobri na domaćem terenu, gdje su još uvijek neporaženi. Dijelimo isti omjer od jedanaest pobjeda i tri poraza na vrhu tabele, a u Mrkonjić Grad idemo po pobjedu i prekid negativnog niza", rekao je košarkaš Sparsa Refik Bašić, koji je potom dodao:

"Atmosfera u ekipi je dobra jer smo na treninzima pokušali ispraviti greške koje smo pravili protiv Širokog i Slobode. Idemo spremni na sljedeće gostovanje po pobjedu".

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Podsjećamo, nakon sjajnog početka sezone Sparsi su upali u blagu rezultatsku krizu i uvezali su dva poraza od Širokog i Slobode, pa stoga naredni meč protiv Mladosti ima veliki rezultatski značaj.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi