Baskonia dovela Jalena Jonesa
Baskonia se pojačala pred nastavak sezone

Tim Velimira Perasovića dobio pojačanje za nastavak sezone

Baskonia dovela Jalena Jonesa

E. Dindić

Baskonia je usred problema koji su ih zadesili sa povredama morala da potraži pojačanja kako bi mogla što bolje odigrati ostatak sezone.

Jalen Jones krilo sa NBA iskustvom dogovorilo je saradnju sa ekipom iz Baskonije do kraja sezone. Njima sada predstoje ključne utakmice u Euroligi.

Trenutno se nalaze na osmom mjestu u Euroligi, koje dijele sa ekipom Bayerna. Ključni košarkaši ovog tima Tornike Shengelia, Jayson Granger i Patricio Garino su do daljnjeg van parketa.

Ovo će biti prva Jonesova avantura van američkih parketa.

Potražite više informacija na temu ACB liga:

U svojoj dosadašnjoj karijeri nastupao je za New Orleans Pelicanse, Cleveland Cavalierse, Dallas Maverickse, dok u tim iz Španije dolazi iz G-Lige gdje je igrao za ekipu Canton Chargea.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti