Bh. dvojac predvodio Cedevitu do pobjede nad Zabokom
Foto: Twitter/Cedevita

Dobre partije Stipanovića i Muse

Bh. dvojac predvodio Cedevitu do pobjede nad Zabokom

Cedevita je na svom terenu u okviru 18. kola hrvatskog šampionata ugostila ekipu Zaboka i bez problema slavila ubjedljivu pobjedu rezultatom 85:68.

Iako je otvaranje susreta ponudilo neizvjesnu utakmicu, te su se Zabočani dobro držali u prvoj četvrtini, u drugoj Cedevita uspostavlja svoj ritam, pa se na poluvrijeme otišlo prednošću domaćih od 13 poena razlike (47:34).

Cedevita je uspjela dodatno povisiti prednost u trećem periodu, a iako je Zabok zadnju dionicu dobio sa 18:15 to nije bilo dovoljno ni da gosti drastičnije ublaže poraz.

Domaću ekipu je predvodio bh. dvojac, Andrija Stipanović i Džanan Musa. Stipanović je bio najefikasniji u ekipi Cedevite sa 17 poena, dok je dva manje ubacio Musa.

Kod gostiju se istakao Jambrović sa 14 poena, dok je Vučić dodao 12.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi