16

Komentari (16)

Mikl
Glavu gore momci. Biće bolje sledeći put..
Gvardijan
Jesam li ja danas rekao da ce biti pljuvanja poslije utakmice.I eto pocelo a niko se ne pita ko se poigrao sa ovim momcima vezano za utakmicu i odlazak u Litvaniju.
vence
Prgava igra Litvanaca i nevjerovatni promasaji nasih.. Ne mogu ja, vjerovato da profesionalac promasi 10 cistih lopti.. I usto jos isto toliko onako baci u bunar.. Nek nije kod mene
user1640613707
Kemal is the king, hahahaha
Zulfikar
Ekipa je mentalno nezrela, dakle imaju talent i zelju ali nepromisljenim postupcima zrelim za pleske i onim našim “srljanjem” grlom u jagode SP mozemo samo sanjati.
spectron
Musa misli da je neki NBA igrač,Atić se dokazuje Musi da je bolji od njega,ne zna polaganje odraditi.Gegara mali bori se,ali je nekako nedefinisan,nema ga ni na 2 ni na 3 poena i čas ga ima,čas ga nema.Kamenjašu i Vrabcu se zahvaliti.Sulejmanović mlak u obe ove tekme.Šteta što nije bilo Jonesa i Halilovića.O Nurkiću da ne pričam + sudije i njihov neki kriteriji gdje su dopustili da se Litvanci udaraju kako im se hoće.Slava Ukrajini za kraj ! :) I idemo pobjediti ako Bog da Čehe i Bugare :)
Uranija
Počeli smo, izgubili od litvanije (malo se bar informiši ko su i šta su) i ide rekonstrukcija repke. Hahahahaha nikad od nas normalnih insana neće biti, miša li nam malog zatucano “stručnog”
user1594661629
Bravo za litvaniju idemooo Litva Litva jeeeeeeaaahhh bravoo respekt ..Musa puši ga..aticu puši ga Suljo bravo..izgubit ćemo kod češke i cao mozak kabal ..hahahahahaha e moj nosnicu gde dodje bolsnn koga treniras
Baco
Ne mozemo protiv sudenja al stvarno je tako...
Baboisback
Glavu gpre. Idemo na SP
Edward NewGate
user1594661629
Kaže put smirio bez treninga bez dva igrača ..ljudi lizvanija bez dva igrača najbolja igraju..ovo je dno dna ponašanje igranje ravno nuli..stoste išli ako ćete ovako odigrati ..onda je daj 20:0 nek bude i cao gud bajbcarli..dno dna ...Musa Atic bila fujjj mater vam ****m ..podrška za Ukrajinu ..a ti Musa napustiše kurca
Thierry.Henry
Povuci ti Musu za jaja..
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.