Borac savladao Igokeu u Boriku

Drugi poraz izabranika Dragana Bajića

Borac savladao Igokeu u Boriku

E. Dindić

U okviru 6. kola Lige 6 za prvaka Bosne i Hercegovine Borac je na svom terenu dočekao Igokeu. Zanimljiva košarka te na kraju pobjeda domaćina rezultatom 69:62.

Imao je Borac nakon prvih 10 minuta 23:11. Nešto bolja igra izabranika Dragana Bajića u drugom periodu koji rješavaju u svoju korist rezultatom 20:16. Na veliki odmor odlazi se pri rezultatu 39:31 u korist Borca.

Treći period odlična igra u odbrani Igokee te ovaj period rješavaju u svoju korist rezultatom 21:11. Nakon 30 minuta igre rezultat je glasio 52:50 u korist gostiju iz Laktaša.

Posljednji period kada su svi očekivali neizvjestan susret domaćin preuzima stvari u svoje ruke te na kraju slavi pobjedu rezultatom 69:62.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Kod pobjednika najefikasniji bio je trojac Dinate Baldwin, Stefan Kenić i Joshua Cunningham sa po 13 postignutih poena. Bolji od ostalih kod gostiju iz Laktaša bili su također trojac James Robinson, Deshawn Stephens i Marko Jošilo koji su postigli po 10 poena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi