Bosnić poveo 13 košarkaša u Kinu

Košarkaška reprezentacija BiH nastupa na turniru

Bosnić poveo 13 košarkaša u Kinu

Košarkaška reprezentacija BiH danas je sa sarajevskog aerodroma otputovala u Kinu.

Naše košarkaše u razdoblju od 12. do 22. jula očekuje nastup na međunarodnom turniru u Kini, a za ovo okupljanje selektor Vedran Bosnić na raspolaganju ima prilično podmlađen sastav.

Selektoru Zmajeva je cilj kroz odigravanje nekoliko utakmica uvjeriti se u kvalitet pojedinih košarkaša koje je pozvao, ali i dobiti uvid na koga može računati u narednim akcijama nacionalnog tima.

Potražite više informacija na temu FIBA Svjetsko prvenstvo:

Na Bosnićevom spisku za put u Kinu se nalaze sljedeći košarkaši: Sani Čampara, Amar Gegić, Amar Balić, Kenan Kamenjaš, Rijad Avdić, Njegoš Sikiraš, Ismet Sejfić, Emir Ahmedović, Samir Šehić, Mirza Bulić, Nedžad Muratović, Abdulah Kamerić i Jure Zubac.

Bh. reprezentativce očekuje oko 36 sati putovanja.

Top Komentari

Lud
Vtf...
0 3
crni1000
bez komentara
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi