Bosnić saopštio uži spisak igrača za kvalifikacione utakmice za Svjetsko prvenstvo

Na spisku 17 igrača

Bosnić saopštio uži spisak igrača za kvalifikacione utakmice za Svjetsko prvenstvo

M. Šljivak

Stručni štab muške seniorske reprezentacije Bosne i Hercegovine na čelu sa selektorom Vedranom Bosnićem, saopštio je danas uži spisak igrača za kvalifikacione utakmice za Svjetsko prvenstvo 2019. godine.

Na spisku selektora Bosnića za utakmice protiv Češke i Bugarske nalazi se sljedećih 17 imena:

Amar Alibegović, Adi Zahiragić, Edin Atić, Miralem Halilović, Amar Gegić, Sani Čampara, Almir Hasandić, Ibrahim Durmo, Aleksandar Lazić, Emir Sulejmanović, Adin Vrabac, Haris Delalić, Ismet Sejfić, Kenan Kamenjaš, Nedim Buza, Obrad Tomić i Njegoš Sikiraš.

Selekciju Bosne i Hercegovine čekaju dva jaka meča. Prvo će 21. februara naš tim gostovati u Češkoj, kod selekcije koja je već osigurala plasman na Svjetsko prvenstvo, a tri dana kasnije dočekujemo Bugarsku u zeničkoj Areni.

Potražite više informacija na temu FIBA Svjetsko prvenstvo:

Bugarska još uvijek ima šansu da se plasira na smotru najboljih selekcija svijeta i treba će im i pobjeda protiv naše selekcije, a bh. tim je trenutno na omjeru 2-8 i zauzima posljednje mjesto u grupi.

Top Komentari

KamberAdi
JEBEMMM VAM BOGA. MISLIO SAM DA CE SE NESTO PROMIJENITI KAKO JE OVAJ DOŠAO. AMAR ALIBEGOVIĆ JE DEBELI VISOKI COVJEK ISMET SEJFIC KOJI KURAC OBRAD TOMIĆ ?????????????7 GDJE JE PENAVA MAMU VAM JEBEM ???? KOJIIIIIIII ZAHIRAGIĆ ???????? VRABAAAAC ADIN GLEDAO GA PROTIV SLOBODE SVI MU SE SMIJUUUUUUUUU KAMENJAŠ DOBAR MOMAK SAMO MISLIM DA NIJE JOŠ NIVO REPKE ALI HAJDE MOŽE SE PROGLEDATI KROZ PRSTE.....E MOJ BOSNIĆU ISTO SVE HAMAN
0 6
Zorres
A jel kad se bira selektor on mora potvrditi da se neće miješati u pravljene spisaka pa može do te pozicije, haj da se gura neko kome se može i progledati, al neki igrači koji se još dodatno brukaju kad dobiju poziv
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi