11

Komentari (11)

Ajax11
Moj Bosniću, kud sreće da si bogdom Musu odmorio ćitavu 3/4 a ne samo na kraju te ćetvrine kada je već usrao 5 lopti zaredom! Taj momak nulu timskog duha ima u sebi. Šalji ga nazad u španiju, zovi bilo koga drugog
Dugi
Topal nije igrao vec kosarkasi. Malo su bili sigurni u sebe, proglasili se favoritima i nadrljali. Ne treba zaboraviti da su litvanci bili nosioci igre nekadasnjeg Sovjetskog saveza pa i danas imaju isti kvalitet.
King_Kenny
...najgore sto mi se dogodilo je amaterski prenos utakmice Sabaksuzina Topalbecirevica,koji ne samo da je baksuz nego nema pojma o kosarci...kad uporedis Edina Avdica i njega dodje ti da zaplaces kad ga slusas.
nedim1996
@King_Kenny stvarno čovjek je najveći baksuz na svijetu...koji god je sport on prenosio na****li smo debelo...velika neznalica i veliki glupan...iritantno ga slusat
bazaorao
Koje ste vi budalee
King_Kenny
@nedim1996 ...jos je bio obecao da vise nece prenositi reprezentaciju nakon onog ispadanja od Sjeverne Irske jer ga je raja optuzivala da je malerozan i evo opet se vratio...ja ga se sjecam jos iz rata,27 godina me tusi...nekad se mogao i slusati,dok je vodio onaj Top Gol,sjetit ce se stariji,ali covjeka je pregazilo vrijeme.
kurjak
@King_Kenny I šta kažeš u Tuzli se pjevalo Bože pravde.
King_Kenny
@kurjak ...i ne samo to,psovala se majka reprezentativcima BiH koji igraju u sarajevskim klubovima i cijeli mec se pjevali "j*bi Sarajevo"...oni iz Srbije mislili da igraju u Sapcu,a ne u Tuzli...ne kontaju da je to slicno.
King_Kenny
@kurjak ...naravno da cu pricati o toj sramoti o kojoj su tada pisali svi BH portali,ukljucujuci i ovaj...bio je i snimak na YouTube na kojem se sve jasno cuje,mozda jos ima tamo,potrazi.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.