Skandal na tribinama u Denveru: Braća Jokić pesnicama rješavala probleme u publici
Nevjerovatne scene u publici

Strahinja udario momka

Skandal na tribinama u Denveru: Braća Jokić pesnicama rješavala probleme u publici

Midhat Šljivak

Denver Nuggetsi su u spektakularnom meču pobijedili Los Angeles Lakerse rezultatom 101:99, a na parketu je ponovo blistao Nikola Jokić s triple-double učinkom od 27 poena, 20 skokova i 10 asistencija. Ipak, na tribinama je 'ekipa' Jokić napravila ozbiljan problem.

Braća Nikole Jokića, Strahinja i Nemanja, imali su protekle noći fizički obračun s gledaocima na tribinama.

Gledaoci koji su svjedočili događaju uspjeli su snimiti kratak klip. Na njemu su Strahinja i Nemanja u obračunu s neimenovanim dečkom i vidi se kako mu Strahinja zadaje udarac pesnicom.

Zatim su s tribina otjerali ovog momka, a komentar na snimku koji se pojavio sve govori: "Braća Jokić su poludjela".

Često su i u prošlosti braća Jokić znala napraviti problem na tribinama. Ulazili su u sukobe s publikom, ali i s protivničkim igračima gdje su lično željeli dijeliti pravdu.

Vidjet ćemo šta će se desiti u ovom slučaju. Strahinja bi se zbog udarca definitivno mogao susresti sa zakonskim problemima jer se radi o fizičkom napadu.

Oglasi

Bez obzira kolika je Nikola zvijezda NBA lige, policija u Sjedinjenim Američkim Državama radi svoj posao i sigurno je da će se naći pod istragom.

Realno je očekivati i da se oglasi dečko koji je dobio udarac i da zatraži pravdu putem suda.

Pogledajte na snimku šta se dešavalo na tribinama i napad Strahinje i Nemanje Jokića na navijača.

Oglasi

Ko su braća Nikole Jokića?

Strahinja i Nikola Jokić konstantna su podrška Nikoli. Uvijek su na tribinama kada se utakmice igraju u Denveru.

Strahinja Jokić je rođen 1982. godine. Također je igrao košarku, ali nije uspio napraviti karijeru. Poznat je kao čovjek kratkog fitilja, a i ranije je imao problema sa zakonom.

On se 2019. godine sumnjičio za davljenje i guranje ženske osobe, a o kakvoj zvijeri se radi pokazuju snimci na kojima Nikolu koji ima 213 centimetara i preko 130 kilograma podiže kao malo dijete.

Oglasi

Postupak protiv njega je odbačen nakon što se izjasnio krivim, a dobio je odloženu kaznu.

Nikola Jokić igrao je košarku na univerzitetu Detroit. Rođen je 1984. godine i visok je 198 centimetara. Potom se prebacio u MMA i ostvario je tri pobjede.

I on ima ulogu zaštitinika brata. To je često znao pokazati na tribinama, a ovog puta je on bio taj koji je smirivao Strahinju da ne napravi još veći problem.

Ipak, definitivno su likovi s kojim se ne treba previše šaliti.

Top Komentari

789012455
Djilkoši
5 1
BosanskaSvedska
@AlphaStrong odose braca njokic i njokic sam ka Haagu!
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi