Svi su uz Musu: Breogan objavio odlične vijest!

Bh. košarkaš se sjajno oporavlja

Svi su uz Musu: Breogan objavio odlične vijest!

H. Zilić

Bh. košarkaš Džanan Musa u četvrtak večer morao je hitno na operaciju.

Musa je morao na operacioni stol nakon jednog udarca u vrat u duelu Breogana i Manrese.

Operacija je dobro prošla, Musa je bio u induciranoj komi iz koje se probudio, a danas je Breogan obajvio nove odlične vijesti.

"Džanan Musa sjajno napreduje u svom oporavku i trenutno mu je najbitniji odmor", saopštili su iz španskog kluba na svojim zvaničnim kanalima.

Sve je prošlo u najboljem redu, ali sezona je za 22-godišnjeg bh. košarkaša završena i on neće pomoći svom timu u borbi za doigravanje.

Potražite više informacija na temu ACB liga:

Musa je najbolji strijelac lige sa 20 poena u prosjeku, ali i vodeći u poretku za najkorisnijeg igrača najjače evropske lige.

"Nikad bez osmijeha. Elhamdulillah. Hvala svima na porukama. Operacija je prošla dobro i vratit ću se još jači. Volim vas sve", poručio je Musa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti