Kraj sezone za Džanana Musu, ali on nasmijan iz bolnice poručuje: "Elhamdulillah, vratit ću se jači"

Džanan poslao poruku

Kraj sezone za Džanana Musu, ali on nasmijan iz bolnice poručuje: "Elhamdulillah, vratit ću se jači"

M. Šljivak

Džanan Musa hitno je operisan u ranim jutarnjim satima i za njega je ova sezona završena.

Fantastični bh. košarkaš je u sinoćnjem meču Breogana i Manrese zadobio nezgodan udarac u vrat i hitno je morao na operaciju zbog frakture dušnika.

Operacija je trajala dva sata. Sve je prošlo u najboljem redu, ali sezona je za 22-godišnjeg bh. košarkaša završena i on neće pomoći svom timu u borbi za doigravanje.

To je svakako velika šteta za Musu. Igrao je sezonu karijere i statistički je najbolji igrač španske ACB lige.

Džanan je najbolji strijelac lige s 20 poena u prosjeku, ali i vodeći u poretku za najkorisnijeg igrača najjače evropske lige.

Musa je večeras objavio fotografiju iz bolnice. Poručio je kako će se vratiti još jači.

"Nikad bez osmijeha. Elhamdulillah. Hvala svima na porukama. Operacija je prošla dobro i vratit ću se još jači. Volim vas sve", poručio je Musa.

Potražite više informacija na temu ACB liga:

Bh. košarkašu slijedi pauza i vidjet ćemo kada će se tačno vratiti na parket.

Top Komentari

karlhajncbrazzzo
Samo hrabro Džani, težak je put do vrha.
7 0
Izotop10000
Naš najbolji košarkaš zdrav i živ bio ,ma BOSANSKA je to krv prebrodit će on i ovo i pokazat da je svjetska klasa koja se jednom rađa ,brz oporavak što prije da zaigraš Musa.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi