Odlične vijesti iz Španije: Džanan Musa se probudio iz inducirane kome!

Sve prošlo u najboljem redu

Odlične vijesti iz Španije: Džanan Musa se probudio iz inducirane kome! · Saznajemo

E. Čaušević

Bh. košarkaš Džanan Musa probudio se iz inducirane kome nakon što je rano jutros operisan.

Kao što je već poznato bh. košarkaš je u sinoćnjem meču Breogana i Manrese dobio nezgodan udarac u vrat nakon čega je morao hitno na operaciju.

Ljekarski tim je potvrdio da je Musa dobio udarac uvrat prilikom čega je doživio frakturu dušnika. Morao je hitno na operaciju kako bi mu bio riješen problem s disanjem jer se pojavio hematom.

Operacija je trajala dva sata i završena je u ranim jutarnjim satima, te što je najvažnije sve je prošlo u najboljem redu.

Ljekari su potvrdili da je sve išlo prema planu i programu, a također izjavili su i da je Musa u induciranoj komi zbog otoka koji je nastao.

Međutim, kako saznajemo iz izbora bliskih našem košarkašu Musa se već probudio iz inducirane kome i komunicirao je s doktorima, ali i sa bližim članovima svoje porodice kojima je poručio da je sve u redu i da se ne moraju brinuti.

Potražite više informacija na temu ACB liga:

Musin brat Džennis kratko je za SportSport.ba prokomentarisao da su izuzetno sretni što je sve prošlo kako treba, te je pohvalio doktore koji su uradili operaciju i krako poručio: "Doktori su uradili čudo".

Nije poznato još uvijek koliko će trajati oporavak našeg reprezentativca i kada će se on ponovo vratiti na parket, ali najvažnije je da je on dobro, te mu svi želimo brz oporavak.

Top Komentari

user1647539682
Eto sta je zivot sad te ima sad te nema,a mi se svadamo tu po catovima treba koristit svaki minut ovog zivota za pozitivne i lijepe stvari jos danas jer sutra mozda vec bude kasno.
24 0
Bhf111
Hvala Bogu, sto brzi oporavak ti zelim
9 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi