Breogan je slavio na gostovanju, prvo ime meča bio je Džanan Musa

Dobra partija

Breogan je slavio na gostovanju, prvo ime meča bio je Džanan Musa

Edmir Škorić

Bosanskohercegovački košarkaški reprezentativac Džanan Musa odigrao je dobar meč u trijumfu Breogana.

Breogan je u 23. kolu španske ACB lige bio gost ekipi MoraBanc Andorra, gdje je slavio sa 86:79. Gosti su prvi period igre dobili sa 23:21, a na poluvremenu su već imali uvjerljivije vodstvo, pošto je bilo 49:29.

I u nastavku meča gosti su održavali sigurnu prednost, bilo je jasno da će doći do nove pobjede, što je 11. u 21. meču i trenutno drže osmo mjesto, koje vodi u play-off.

Najbolji na parketu bio je naš Džanan Musa, koji je ubacio 21 poen uz sedam skokova i jednu asistenciju. Dvocifreni kod gostiju bili su još Cruz-Uceda i Quintela s 11 poena.

Potražite više informacija na temu ACB liga:

U sastavu domaćina Hannah je ubacio 18 poena.

Top Komentari

user1621626775
Majstor !
9 0
DjevicaMarija
Bravo Musa, sve bolje i bolje igraš
8 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi