Bucksima 'otpisano' 10.5 miliona dolara duga prema Teletoviću
Budžet Bucksa je sada oslobođen za Teletovićev ugovor i ovaj tim planira da dovede nekog superstara u dogledno vrijeme

Mogu da dovedu neku zvijezdu

Bucksima 'otpisano' 10.5 miliona dolara duga prema Teletoviću

E. Škorić

NBA liga je dopustila Milwaukee Bucksima da otpišu dugovanja prema Mirzi Teletoviću.

Američki novinar Shams Charania je otkrio kako će Bucksi moći da pare koje duguju Teletoviću ponude nekom drugom, mada će i bh. košarkaš dobiti svoj novac.

Tako će ovaj klub imati priliku da pokuša dovesti neku zvijezdu, pošto je budžet sada oslobođen za 10.5 miliona dolara.

"NBA liga je omogućila Milwaukeeju da otpiše dugovanja prema Mirzi Teletoviću zbog toga što je on doživio povredu zbog koje je morao da završi karijeru. Time je Milwaukee platni spisak olakšan za 10,5 miliona dolara", naveo je Charania.

Podsjećamo, Teletović je zbog povrede odustao od NBA karijere. Imao je problema s ugrušcima u plućima i zbog plućne embolije morao je da skrati solidnu karijeru u NBA ligi, a također je morao i da operiše koljeno.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi