Budućnost nije dugo tragala za novim trenerom

Poznato ko će naslijediti Repešu

Budućnost nije dugo tragala za novim trenerom

Čelnicima Budućnosti nije dugo trebalo da imenuju novog trenera.

Poraz od Crvene zvezde u majstorici i gubitak titule šampiona ABA lige doveli su do toga da Jasmin Repeša podnese ostavku, a u podgoričkom klubu vrlo brzo su pronašli zamjenu, i to u sopstvenim redovima.

U Budućnosti su se, naime, opredjelili za 37-godišnjeg Petra Mijovića koji će voditi tim makar do završetka sezone, a mladi stručnjak je sa klubom upoznat vrlo dobro jer je prethodno radio u omladinskom pogonu.

Samostalno je Mijović vodio još Podgoricu, Zetu i Bashkimi, bio je asistent u juniorskoj i seniorskoj reprezentaciji Crne Gore, a sarađivao je i sa Lukom Pavićevićem u francuskom Roanneu.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

Informacija o imenovanju Mijovića za novog trenera uskoro će biti i zvanično potvrđena od strane Budućnosti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi