Budućnost trojkama uništila Zadar
Budućnost je ubacila čak 16 trojki i lagano je došla do sedme pobjede u regionalnom prvenstvu

Četvrti vezani trijumf Podgoričana

Budućnost trojkama uništila Zadar

E. Škorić

Košarkaški klub Budućnost večeras je upisao četvrti vezani trijumf u ABA ligi.

Budućnost je rutinski slavila u Zadru sa 89:69 i sada je na omjeru 7-2, a ispred sebe ima jedino Crvenu Zvezdu, koja je ostvarila svih devet pobjeda.

Podgoričani su već na poluvremenu vodili 39:16, a u jednom trenutku je bilo čak 82:54...

Crnogorski predstavnik je ubacio 16 trojki iz 27 pokušaja, a istakli su se Suad Šehović i Edwin Jackson sa po četiri trojke.

Jackson je ubacio 16 poena, Earl Clark je ubacio 15, a Nemanja Gordić 13 poena. Po 12 su dali Suad Šehović i Danilo Nikolić.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

Budućnost je posljednji poraz u regionalnom takmičenju upisala prije mjesec od Cedevite u Zagrebu, a potom je pobjeđivala Olimpiju, Mornar i Partizan.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi