Čampara: Gladni smo pobjeda i tako ćemo u svakoj utakmici igrati
Bh. reprezentativac je izabrao Mejdan za svoj novi početak

Bh. reprezentativac za SportSport.ba nakon dolaska u Mejdan

Čampara: Gladni smo pobjeda i tako ćemo u svakoj utakmici igrati

E. Dindić

Jedno od mnogobrojnih pojačanja ove sezone u OKK Sloboda je i Sani Čampara bh. reprezentativac koji je stigao tim iz Mejdana - koji ove sezone ima visoke ambicije. 

U kratkom razgovoru za SportSport.ba osvrnuo se na to kako je došlo do toga da stigne u Mejdan, te na očekivanja od iduće sezone.

"Već dugo sam u kontaktu sa trenerom Pandžom, sa kojim sam već sarađivao te smo konačno uspjeli da se dogovorimo. Bio sam u Španiji ali imao sam veoma malu minutažu, pa sam odlučio da dođem u Mejdan jer želim da igram", poručio je Čampara.

Tuzlaci ove godine imaju visoke ambicije, kako u bh. prvenstvu, tako i da se u što boljem svjetlu prikažu u ABA 2 ligi.

"Sigurno je da smo ljestvicu postavili visoko, ali to ne treba da nas brine. Svi smo mladi, želimo u svakoj utakmici pobjedu, te tako ćemo se i postaviti. Gladni smo pobjeda i dobrih rezultata, pa ćemo se svakako tako i postaviti", rekao je Čampara te dodao:

Potražite više informacija na temu ABA liga 2:

"Mejdan je poznat kao hram košarke, sigurno je da sa nestrpljenjem očekujemo prve utakmice, nadamo se da će Mejdan biti pun te da će navijači biti naš šesti igrač u svakom susretu", završio je Čampara.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti