Centar Cavsa dobio dopust da može s porodicom gledati finale Mundijala

Žižiću dopušten povratak u Hrvatsku

Centar Cavsa dobio dopust da može s porodicom gledati finale Mundijala

Čak i u Americi znaju šta znači Svjetsko prvenstvo u fudbalu, a pogotovo finale tog takmičenja, pa su puni razumijevanja bili i Cleveland Cavaliersi koji su dopustili svom centru Anti Žižiću da se vrati u Hrvatsku kako bi mogao "na miru" gledati finale.

Poznato je da će se Hrvatska i Francuska boriti u finalu Mundijala u Rusiji. Čitava Hrvatska je već danima na nogama zbog historijske utakmice i vjerovatno ne postoji čovjek iz ove države koji neće u nedjelju biti "zalijepljen" za TV ekran.

Kako prenose američki mediji, Cleveland Cavaliersi su dopustili svog mladom centru Anti Žižiću da otputuje u Hrvatsku kako bi sa svojom porodicom mogao gledati finale Svjetskog prvenstva.

Mladi hrvatski košarkaš je izrazio veliku želju da se vrati u svoju zemlju za finale SP-a, a Cavsi su bili puni razumijevanja zbog njegove "mundijalske groznice", tako da je on dobio odobrenje da napusti Ljetnu ligu i sa porodicom isprati prvo historijsko finale Hrvatske.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi