Cijeli internet ismijava glupost JR Smitha

"JR Smith Challenge"

Cijeli internet ismijava glupost JR Smitha

S. Grebović

U samoj završnici prve utakmice finalne serije NBA lige svjedočili smo jednom od najbizarnijih momenata u svijetu košarke i to u režiji JR Smitha.

Košarkaš Cavsa JR Smith je u posljednjim trenucima meča sa Warriorsima napravio neviđenu glupost.

Naime, on je pri rezultatu 107:107 uhvatio loptu nakon promašenog slobodnog bacanja svog saigrača Georga Hilla i umjesto da proba postići koš za pobjedu, on je krenuo sa loptom ka centru terena u želji da potroši preostalo vrijeme za igru i vjerovatno misleći da njegov tim vodi?!

Tek kada mu je Lebron sugerisao da je rezultat neriješen i da treba loptu uputiti što prije ka košu, vjerovatno mu je tada bilo jasno kakvu je glupost napravio, ali je već bilo prekasno.

Na društvenim mrežama pojavio se takozvani "JR Smith Challenge", što je svojevrsna parodija na nepromišnjeni potez košarkaša Cavsa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi