Mladi navijač Lakersa dobio šansu da osvoji nagradu, uzeo je loptu u ruke i uslijedio je show
Mladi navijač tima iz Los Angeles izazvao je veliku pažnju tokom show programa na poluvremenu (Foto: Screenshot)

Neočekivana situacija

Mladi navijač Lakersa dobio šansu da osvoji nagradu, uzeo je loptu u ruke i uslijedio je show

Midhat Šljivak

Dio NBA show programa na poluvremenu utakmica je druženje s navijačima koji imaju šansu osvojiti vrijedne nagrade pogađajući koš unutar određenog vremena. Protekle noći na duelu Los Angeles Lakersa i Memphis Grizzliesa viđena je poprilično komična scena u kojoj je glavnu ulogu imao dječak imena Cooper.

Komična situacija dešavala se protekle noći na poluvremenu NBA utakmice između Los Angeles Lakersa i Memphis Grizzliesa u Crypto.com Areni, a u glavnoj ulozi bio je mladi navijač domaćeg tima koji je dobio šansu da osvoji nagradu na poluvremenu.

Dečko imena Cooper (13) izvučen je u nagradnoj igri i trebao je za 30 sekundi ubaciti ukupno 10 poena s bilo koje pozicije na parketu.

Voditeljica programa ga je upitala je li spreman za ovaj izazov, a dečko je hladnokrvno odgovorio: "Rođen sam spreman".

Međutim, on je potom odlučio odložiti loptu na parket. Izveo je pravi mali show s publikom koju je uspio podići na noge i izazvao je salve smijeha u dvorani.

Oglasi

Na kraju je sa zvukom sirene pokušao pogoditi barem jedan šut. Nije uspio da ga pogodi, ali je dobio ovacije i o njemu se priča na društvenim mrežama.

Umjesto nagrade na kraju je kao uspomenu dobio fotografiju sa zgodnim navijačicama Los Angeles Lakera, a stekao je i popriličnu popularnost na društvenim mrežama.

Ovaj 13-godišnjak očigledno zna privući pažnju na sebe. Iako je još uvijek poprilično mlad on je spreman da 'osvoji svijet' i da bude u centru dešavanja.

Utakmica Lakersa poslužila mu je da se 'probije' na društvenim mrežama. Sigurno je da će mnoge interesovati o kome se radi i tako bi mogao zaraditi nove pratioce na brojnim platformama.

Mladi navijač Lakersa na kraju može otići zadovoljan kući. Njegov tim je pobijedio Memphis Grizzliese i otišao je u polufinale Zapadne konferencije, a on lično je stekao lijepu popularnost.

Za njega je proteklo veče bilo maksimalno ispunjeno.

Top Komentari

Ade1
Kakav show maho rukama
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi