Crnogorci ogorčeni: Našim navijačima je bez razloga onemogućen ulaz

Budućnost ostala bez podrške

Crnogorci ogorčeni: Našim navijačima je bez razloga onemogućen ulaz

Budućnost je sinoć gostovala u Pireju gdje u okviru 10. kola Eurolige odmjerila snage sa Olympiacosom.

Domaći su slavili laganu pobjedu rezultatom 92:70, dok je Budućnost ostala uskraćena za podršku iako je u Atinu stigao određen broj navijača podgoričke ekipe.

Naime, navijačima Budućnosti nije bio dozvoljen ulaz u dvoranu Mira i prijateljstva, a u klubu iz Podgorice su očigledno ogorčeni zbog toga.

Pred sinoćnji susret iz Budućnosti su se oglasili na zvaničnom FB profilu riječima:

Potražite više informacija na temu Euroleague:

"Košarkaši Budućnost Volija večeras igraju u Atini protiv Olimpiakosa. Na žalost, Varvarima koji su doputovali da bodre svoj klub je bez obrazloženja onemogućen ulaz u salu. Predsjednik Kluba, Dragan Bokan, koji je doputovao u Atinu, obratio se ambasadorki Ani Vukadinović kako bi se prevazišla ova neočekivana situacija. Našim momcima na terenu podrška mnogo znači i nadamo se da će se u Atini noćas začuti pjesma naših navijača."

Ostala je Budućnost bez podrške, a još uvijek nema informacija zbog čega su organizatori odlučili ne pustiti gostujuće navijače u dvoranu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi