Senzacija u Podgorici: Budućnost slavila protiv CSKA!
Košarkaši Budućnosti napravili su večeras veliki podvig u Morači savladavši do večeras neporaženi moskovski CSKA.

Nemanja Gordić jedan od najboljih na parketu

Senzacija u Podgorici: Budućnost slavila protiv CSKA!

Fantastična, možda i najljepša utakmica ovosezonskog izdanja Eurolige viđena je večeras u Podgorici gdje je Budućnost napravila pravu senzaciju i savladala moćni moskovski CSKA rezultatom 93:92.

Otvorili su Moskovljani autoritativno ovaj susret i poveli 11:0, no Podgoričani su se pribrali i uhvatili priključak za Rusima. Drugi period je ponovno pripao gostima koji su na poluvrijeme otišli sa 14 razlike, a početkom drugog poluvremena ta prednost dosegla je i 17 razlike.

Sve ono što smo vidjeli poslije toga dio je jedne od najljepših košarkaških predstava u posljednjih nekoliko sezona viđenih u Euroligi. Festival trojki, zakucavanja, sjajnih poteza i krasna igra Budućnosti kojoj je ton davao naš Nemanja Gordić koji je bio jedan od začetnika preokreta i jedan od najboljih košarkaša Budućnosti. Utakmicu je završio sa 17 poena i 7 asistencija. Clark je zabio 18 poena a X faktor uz Gordića na ovom susretu bio je Danilo Nikolić koji je pogodio neke nemoguće trojke i na kraju zabio 14 poena. 

De Colo 19 poena za Ruse, a Clyburn je dodao 15. Bio je ovo prvi poraz CSKA u ovoj sezoni u svim takmičenjima. 

Potražite više informacija na temu Euroleague:

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi