Ljepotice u kratkim suknjicama podigle atmosferu, a zatim se Beograd počeo tresti

Nevjerovatne scene iz Beograda

Ljepotice u kratkim suknjicama podigle atmosferu, a zatim se Beograd počeo tresti

Midhat Šljivak

Novu sezonu Eurolige košarkaši Crvene zvezde su otvorili u beogradskoj Stark Areni koja je večeras ispunjena na meču protiv francuskog Asvela. Publiku su prvo pozdravile atraktivne navijačice s parketa, a zatim je zagrmilo s tribina.

Crvena zvezda je u 1. kolu Eurolige ugostila francuski Asvel. Od ove sezone crveno-bijeli utakmice elitnog evropskog takmičenja igraju u Stark Areni i očekivano, dvorana je ispunjena.

Navijače beogradskog kluba na otvaranju su pozdravile atraktivne navijačice. Njihove kratke suknjice zaokupile su pažnju dvorane, a zatim su se na parketu pojavili igrači Crvene zvezde.

Naravno, dočekani su uz ovacije. Ove sezone Crvena zvezda ima velike planove, a to su pokazali i dovođenjem velikog broja veoma kvalitetnih košarkaša.

A podrška navijača će naravno biti itekako potrebna. Večeras je u Areni po prvi put zagrmilo na samom otvaranju meča i doslovno je izazvan zemljotres u dvorani.

Određeni košarkaši su izgledali potpuno zbunjeni. Ne sreću se često s ovakvom atmosferom i mnogi znaju izgoriti u ovakvom paklu

Pogledajte zaista nevjerovatne detalje s euroligaškog meča između Crvene zvezde i Asvela.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

Naravno, ovakvih scena do kraja sezone bit će još. U Areni igra i Zvezdin veliki rival Partizan koji je prošle godine porušio sve rekorde po posjeti.

Oglasi