Crvena zvezda napokon upisala trijumf u Euroligi
FOTO: EPA

Virtus poražen u Beogradu

Crvena zvezda napokon upisala trijumf u Euroligi

H. Zilić

Košarkaši Crvene zvezde napokon su odigrali utakmicu u Euroligi koja može zadovoljiti i obradovati njene navijače, a beogradski tim je večeras u 31. kolu savladao italijanski Virtus iz Bologne rezultatom 94:79.

Tim iz Bologne je bolje otvorio susret, imali su prednost u prvoj četvrtini koju su na kraju i dobili sa 23:21.

Crvena zvezda se budi u drugom periodu, igrali su sjajno, služio ih je šut i drugu četvrtinu su dobili sa 27:19 i tako su na poluvremenu domaćini imali šest poena razlike (48:42).

U trećem periodu efikasna košarka, a domaćini su nastavili ritam igre iz drugog perioda pa su i treću četvrtinu dobili sa 26:23.

Početkom posljednje četvrtine Crvena zvezda ide na dvocifrenu prednost, ali Virtus to spušta i tri minute prije kraja na semaforu je pisalo 82:75 za beogradski klub.

Do kraja utakmice Crvena zvezda je ipak povećala prednost za konačnih i zasluženih 94:79.

Oglasi

Domaći tim je do trijumfa predvodio fenomenalni Nedović sa 25 poena i sedam asistencija, Bolomboy je ubacio 15 poena.

Kod gostiju iz Bologne Shengelia je susret završio sa 25 poena, šetiri skoka i pet asistencija, Lundberg je ubacio 15 poena.

Crvena zvezda je sada na omjeru 11-20, ali već su izugbili šanse za plasman u playoff, Virtus je osmoplasirani s omjerom 17-14 i nakon odličnog dijela sezone ovo im je četvrti vezani poraz.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

Euroliga, 31. kolo:

Crvena zvezda - Virtus Bologna 94:79

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi