CSKA i nakon Minhena bez poraza
Armejci i dalje bez poraza

7. kolo Eurolige

CSKA i nakon Minhena bez poraza

E. Dindić

Košarkaši Bayerna pretrpjeli su poraz na svom parketu u okviru 7. kola Eurolige od ekipe CSKA. Gosti iz Moskve slavili su rutinsku pobjedu rezultatom 93:79.

Već nakon prvih 10 minuta CSKA je imao prednost od 30:23, da bi do poluvremena ta prednost narasla na visokih 56:40.

Domaći košarkaši u nastavku susreta su jednostavno bili nemoćni, dok su gosti iz Moskve igrali onoliko koliko im je bilo potrebno. Na kraju i više nego ubjedljiva pobjeda rezultatom 93:79.

Bayern su predvodili Nihad Đedović i Derrick Williams sa po 14 poena. Kod CSKA bolji od ostalih bili su Cory Higgins sa 18 poena, dok je Alec Peters susret završio sa 13 poena.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

Bayern nakon sedmog kola je na omjeru od tri pobjede i četiri poraza, dok je CSKA dijeli prvo mjesto sa Realom iz Madrida sa svih sedam pobjeda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi